Η επίσκεψη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γ.Οικονόμου στη Θεσσαλονίκη

Την καθιέρωση της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών μια φορά τον μήνα στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Το briefing δε θα διαταράσσει την επίσημη ενημέρωση που γίνεται στην Αθήνα και θα έχει τοπικό χαρακτήρα, διευκρίνισε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη συμπρωτεύουσα, πραγματοποίησε σειρά επαφών με οργανισμούς και φορείς ευθύνης του, υπογραμμίζοντας το ιδιαίτερο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη και τον γ.γρ. Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, είχε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης με τα μέλη του ΔΣ για τα προβλήματα του δημοσιογραφικού κλάδου. Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το κτήριο διοίκησης της ΕΡΤ3 όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του τρίτου καναλιού του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ακόμη ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα έχουν, εφεξής έναν πιο ευδιάκριτο και ουσιαστικό ρόλο στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Οικονόμου στην ΕΡΤ3.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος