Η ανακοίνωση του λιμενικού για την αυτοκτονία μάνας και γιου στους Νέους Επιβάτες

Το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής στις σορούς μάνας και γιου που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου τους. Το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

Αναλυτικά αναφέρεται ότι:

“Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες ( Δευτέρα 27 Ιουνίου) για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού και εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλιμάκιο της Β’ Ε.Μ.Α.Κ.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Το όχημα ανελκύστηκε από τη θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.”

Πίσω από αυτό το απονενοημένο διάβημα κρύβεται μία τραγική ιστορία. Πριν από δύο χρόνια, ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας να αντέξει αυτό που είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος