Hi-tech, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στην εκλογική βραδιά της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ και το EΡΤNEWS συντονίζονται στον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, με απευθείας συνδέσεις, ανταποκρίσεις, σχόλια και αναλύσεις. Η εκλογική βραδιά αρχίζει στις 5:30 και θα προσφέρει στους τηλεθεατές έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση μέσα από την πιο άρτια και σύγχρονη τεχνολογία με τη χρήση διαδραστικών γραφημάτων.

Το υπερσύγχρονο στούντιο 4 του ERTNEWS θα φιλοξενήσει την μεγάλη εκλογική βραδιά στις 5.30 και τις πολιτικές αναλύσεις και συζητήσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο Γιώργος Κουβαράς, θα συντονίζει τη συζήτηση ενώ μαζί του θα είναι ο Απόστολος Μαγγηριάδης και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Θα υποδεχτούν πολλούς καλεσμένους πολιτικούς, αναλυτές, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες, θα σχολιάζουν, έως αργά το βράδυ, τα αποτελέσματα.

Η αναπαράσταση των αποτελεσμάτων θα γίνει με τη χρήση διαδραστικών γραφημάτων σύγχρονης τεχνολογίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ και την εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς από την ΕΡΤ3. Στη μάχη της ενημέρωσης βεβαια το ertnews.gr όπως και το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της, η ΕΡΤ, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας θα καταγράφει από από τις 5:30 το πρωί την εκλογική μάχη στους μεγάλους δήμους της χώρας, αλλά και στην Περιφέρεια.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Κολύβα | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος