Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης

Άγριο έγκλημα με θύμα 56χρονη ομογενή αποκαλύφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου σε διαμέρισμα της οδού Γραβιάς 47 στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα σε λίμνη αίματος και βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο σύντροφός της, τον οποίο γείτονες είδαν να φεύγει από το σπίτι. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πριν λίγες ημέρες η άτυχη γυναίκα είχε καλέσει την αστυνομία για να τον απομακρύνει.
Η σορός της γυναίκας έφερε πολλαπλά χτυπήματα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά τη 1.30 το μεσημέρι, από περίοικο, κι έσπευσε στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τον 55χρονο, που σκότωσε τη σύντροφο του και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, όπου προσήχθη και θα εξεταστεί από αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες ο 55χρονος εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.
Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 56χρονη, που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις τους και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.
Η σορός εντοπίστηκε μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε η 56χρονη. Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από περίοικο σπεύδοντας στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Ο δράστης φαίνεται πως κλείδωσε το σπίτι κατά την αποχώρησή του και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην Καλαμαριά, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ.  Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ Κ. Καντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος