ΓΣΕΕ: Ζητάει κυβερνητική παρέμβαση για να “κρατηθεί” η ΠΙΤΣΟΣ

Την ύστατη προσπάθεια κάνει η ΓΣΕΕ με στόχο τη διατήρηση του ιστορικού εργοστασίου της ΠΙΤΣΟΣ στην Ελλάδα.Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία: “Μία κερδοφόρα εταιρεία στη χώρα μας, με διαδρομή 156 ετών, βάζει λουκέτο μετά την απόφαση της Γερμανικής BSH, θυγατρικής της BOSCH, να μεταφέρει την παραγωγή της στην Τουρκία.

Η Συνομοσπονδία, για ακόμη μία φορά και τώρα την ύστατη στιγμή, ζητάει την παρέμβαση της Κυβέρνησης ώστε να κρατηθεί στην Ελλάδα μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες. Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για ανάπτυξη, δεν μπορεί να αφήνει στην τύχη τους εκατοντάδες εργαζόμενους και να μην λαμβάνει καμία πρωτοβουλία που θα αποτρέψει το λουκέτο στην ΠΙΤΣΟΣ”.

Tέλος, η ΓΣΕΕ αναφέρει πως: “Η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να ασκήσει πίεση ώστε να παραμείνει το εργοστάσιο στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο σχέδιο και στις υποσχέσεις της για επενδύσεις και ανάπτυξη.

Ανάπτυξη δεν σημαίνει να κλείνουν εργοστάσια που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια την Ελληνική οικονομία και να οδηγούνται στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενοι”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος