Γραμματέας Κ.Ο ΚΙΝΑΛ στο Πρώτο: Έρχονται στο προσκήνιο οι μη προνομιούχοι – Ο αδύναμος βρίσκει ξανά το σπίτι του (audio)

Συνέντευξη της νέας Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελίας Λιακούλη μετά την εκλογή Ανδρουλάκη και την τοποθέτηση νέων προσώπων σε επιτελικές θέσεις του κόμματος.

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Το GPS της επικαιρότητας” και τον Θάνο Σιαφάκα, μίλησε για δομικές διαφορές στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, την αδυναμία να καρπωθεί τη δυσφορία του κόσμου για την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στις διαφορές με το ΚΙΝΑΛ και αν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν υψηλά ποσοστά στο κόμμα και τον νέο Πρόεδρο είναι ένα φαινόμενο συγκυριακό.
Οπως είπε, τυχοδιώκτες δεν υπάρξαμε ποτέ στο Κίνημα Αλλαγής. Αυτό που κάνουμε είναι στωικά να περιμένουμε δουλεύοντας υπεύθυνα και σοβαρά. Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε βάλει τα θεμέλια αυτής της φιλοσοφίας : όχι άναρθρες κραυγές, δομημένος λόγος, όταν απορρίπτεις κάτι θα προτείνεις κάτι άλλο. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά με το ΚΙΝΑΛ. Εμείς όποτε λέμε όχι, πάντα υπάρχει εναλλακτική πρόταση.

Δεν θα γίνουμε ούτε σωσίβιο, ούτε προσάρτημα, επανέλαβε τη θεση και του νέου Προέδρου σχετικά με τη δημιουργία ενός δημοκρατικού μετώπου.
Δεν έχουμε αυτοσκοπό να κυβερνήσουμε, αλλά να προσφέρουμε γνήσιες προοδευτικές σοσιαλιστικές θέσεις, τόνισε. Έρχονται στο προσκήνιο οι μη προνομιούχοι. Ο αδύναμος βρίσκει ξανά το σπίτι του γιατί σήμερα δεν έχει να σταθεί.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος