Για τρίτη ημέρα χωρίς νερό και ρεύμα ο Βόλος-Αποκομμένα τα χωριά του Πηλίου

Χωρίς προηγούμενο είναι πλέον η κατάσταση στον Βόλο. Η κακοκαιρία Daniel έφερε όγκους νερού, θάβοντας την πόλη στη λάσπη.

Δρόμοι καταστράφηκαν, έγιναν κατολισθήσεις, νοικοκυριά είναι για μέρες χωρίς ρεύμα αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία έρχεται από τις ζημιές στο δίκτυο υδροδότησης που έχει διαλυθεί, με τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, ενώ για τρίτη ημέρα είναι κομμένο και το ρεύμα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Βόλου. Ακόμη, δεν υπάρχει ίντερνετ, ούτε τρόπος επικοινωνίας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε μέχρι τις 13.00, ενώ οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Την ίδια στιγμή, στο Πήλιο όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αποκατάστασης της γέφυρας στον δρόμο προς το νότιο Πήλιο από τον στρατό.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Τραγική είναι η κατάσταση στη Ζαγορά, όπου, πέρα από τις υποδομές, καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες. Όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχει μείνει μήλο πάνω στα δέντρα.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος