Για σκί στην Βασιλίτσα

Μια εργάσιμη ημέρα, όπως σήμερα Δευτέρα, εκπλήσσει το πλήθος του κόσμου που περιμένει υπομονετικά να ανέβει στα lift, προκειμένου να απολαύσει μια κατάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Ανεβασμένος σε ένα lift, ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, μας προσφέρει μια πανοραμική εικόνα του βουνού στα Γρεβενά, που έχει χαθεί μέσα στο πυκνό χιόνι. Ευκαιρία για τους λάτρεις των χειμερινών σπόρ, οι οποίοι πέρυσι στερήθηκαν τις εξόδους και βρίσκουν την ευκαιρία για διασκέδαση, όπως εκείνοι την εννοούν.

Τα πολλά πρόσωπα του καιρού εναλλάσσονται στο τοπίο, που φωτίζεται από τον ήλιο και λίγο αργότερα βουλιάζει στην ομίχλη ενός παραμυθιού από τον παγωμένο βορρά.

Όπως εξηγεί ο Κώστας Βλάχος, υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου, υπάρχουν χιλιάδες οι επισκέπτες από εχθές, πρώτη ημέρα της λειτουργίας του χιονοδρομικού, και σε αυτό συνέβαλαν οι καιρικές συνθήκες, αλλά και το ανοικτό οδικό δίκτυο. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο που επιβάλλει η ασφάλεια, λόγω πανδημίας, οι υπεύθυνοι του κέντρου ευελπιστούν ότι φέτος θα είναι μια εξαιρετική χρονιά, καθώς το χιόνι έπεσε νωρίτερα από ότι συνήθως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος