Με εφεδρικές γεννήτριες χρειάστηκε να λειτουργήσει για δύο ημέρες η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Ένα πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ προκάλεσε δυσλειτουργίες στην συγκεκριμένη πτέρυγα, στην οποία στεγάζονται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και μεγάλες κλινικές, Νευροχειρουργική, Ορθοπεδική, Καρδιολογική, Στεφανιαία Μονάδα και η Β’ ΜΕΘ, καθώς και το Ακτινολογικό τμήμα, όπου βρίσκεται ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος του νοσοκομείου.
Η βλάβη προέκυψε περίπου στις 5 το πρωί της Δευτέρας στο υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης και άμεσα έγινε κινητοποίηση, προκειμένου να εντοπιστεί το σημείο, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται πλήρως το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να αναβληθούν κάποια τακτικά χειρουργεία, ενώ δεν λειτούργησε και ο αξονικός τομογράφος, παρότι ήταν ημέρα γενικής εφημερίας, με αποτέλεσμα ασθενείς να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία για τη διενέργεια εξετάσεων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος