«Γάζωσαν» εταιρεία αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. και πώς συνδέεται με τα κυκλώματα εκβιαστών

Σκηνές που θυμίζουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον επιχείρησης εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην οδό στη Βασιλίσσης Όλγας. Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο σύνδεσης με κυκλώματα εκβιαστών, την ώρα που η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Οι υπάλληλοι της εταιρείας όταν πήγαν να πιάσουν δουλειά αντίκρυσαν σπασμένες τζαμαρίες, προθήκες κατεστραμμένες από τους πυροβολισμούς και αυτοκίνητα με τρύπες στο αμάξωμά τους.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται το συγκεκριμένο περιστατικό με τη δράση σπείρας εκβιαστών, μέλη της οποίας συνελήφθησαν γιατί εκβίαζαν έναν ιδιοκτήτη εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ τις εντολές της έδινε ένας βαρυποινίτης μέσα από τις φυλακές.

«Γάζωσαν» εταιρεία αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. και πώς συνδέεται με τα κυκλώματα εκβιαστών

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε τρεις συλλήψεις και την έρευνα στο κελί του συγκεκριμένου βαρυποινίτη, βλέπουμε ότι μετά από όλη αυτή την επιχείρηση της αστυνομίας και τις συλλήψεις τους, οι αδίστακτοι κακοποιοί συνεχίζουν κατά πάσα πιθανότητα το έργο τους» ανέφερε η Λία Χριστάρα.

Η αστυνομία ερευνά, ταυτόχρονα, εάν οι δράστες της επίθεσης συνδέονται και με τον εμπρησμό δυο αυτοκινήτων, από βόμβες μολότοφ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος