Γαλάτσι: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι – Μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (07/02) μετά από αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε στην οδό Παρθενόπης στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, πέντε άτομα που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο συνάντησαν έναν 26χρονο, τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και στη συνέχεια ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε ελαφρά στο στήθος με μαχαίρι. Την ίδια ώρα, σε μικρή απόσταση στην οδό Κουρτίου, βρέθηκε τραυματισμένο ένα δεύτερο άτομο, ένας 32χρονος με τραύμα στο γλουτό.

Οι δύο τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Παράλληλα, σε ένα κάδο απορριμμάτων κοντά στην οδό Στεφανοπούλου βρέθηκε και ένα μαχαίρι το οποίο παρέλαβε η Αστυνομία. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος