Γ. Τσουκάλης για το θάνατο των κοριτσιών στην Πάτρα: Είμαστε στον τελευταίο γύρο του μαραθωνίου (video)

Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις γεγονός που μεταθέτει για την επόμενη εβδομάδα τις ανακοινώσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας όσον αφορά το θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδει η Αθανασία Σταμοπούλου έντονη είναι η φημολογία με σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο για επικείμενα εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

«Η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται», δήλωσε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Είναι ένα θέμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι υπόνοιες και οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κανείς όλα τα στοιχεία του παζλ. Οι διωκτικές αρχές έχουν στην εστιάσει στην πραγματική αλήθεια. Είμαστε στο μαραθώνιο των τελευταίων ημερών. Σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Και όπως είπε είναι κομβικής σημασίας οι εκθέσεις των ιατροδικαστών. «Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε. «Όταν κάποιος κρύβει κάτι στην δεύτερη και την τρίτη ανάκριση βγαίνει η αλήθεια», ανέφερε σχολιάζοντας ότι η αποκάλυψη της αλήθειας θα προκύψει από λεπτομέρειες.

Πώς εμπλέκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην υπόθεση

Για την εμπλοκή της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε στην ΕΡΤ η Μαίρη Μαρκάτη, ψυχολόγος η οποία αποκάλυψε ότι ο σύλλογος για την προστασία των παιδιών είχαν κληθεί από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας για να παράσχουν στήριξη στην οικογένεια.

Όπως αποκάλυψε οι εκπρόσωποι τους είπαν στους γιατρούς να απευθυνθούν στον Εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου | EΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος