Γ. Παπανδρέου: Καταστροφή ο διχασμός σε πατριώτες και μειοδότες (video)

Τη θέση του ότι πρόκειται για μία ισορροπημένη συμφωνία επαναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επισημαίνοντας πως θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα να πορευτούμε στις εκλογές σε ένα κλίμα διχασμού.

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι πρέπει να αποφεύγεται ο διχασμός γύρω από θέματα εξωτερικής πολιτικής και χαρακτηρίζει καταστροφικό να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με πατριώτες και μειοδότες.

Είναι γνωστή η άποψη του κ. Παπανδρέου, ο οποίος σημειώνει ακόμη πως η κυβέρνηση δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για εθνική συνεννόηση και κάνει λόγο για εργαλειοποίηση του θέματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στο 1ο Πρόγραμμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Αναφορικά με τη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε ότι όλοι θα κινηθούν συντεταγμένα, επαναλαμβάνοντας τη δήλωσε της προέδρου Φώφης Γεννηματά ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε όσους διαφοροποιηθούν από τη θέση για καταψήφιση της συμφωνίας.

Άλλη άποψη εκφράζει ο Νίκος Παπανδρέου

Με μια λιτή δήλωση στον ιστότοπο newpost.gr, ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, εκφράζει τη στήριξη του στη θέση της Φώφης Γεννηματά.

Ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρει: «Έχω σοβαρές επιφυλάξεις με τις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και άρα συμμερίζομαι πλήρως τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για την μη υπερψήφισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος