Φολέγανδρος: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Την χτύπησε, την έσυρε στα βράχια και την έριξε στη θάλασσα

Στον ανακριτή Νάξου απολογείται ο 30χρονος καθ`ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο. Χθες βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, γιατί ένιωσε αδιαθεσία στα κρατητήρια. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο πόρισμά του ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το δράστη ο οποίος την έσυρε στα βράχια πριν την σπρώξει ζωντανή στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, καθώς φαίνεται ότι είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο ενώ είχε χτυπήματα και εκδορές στο σώμα από σύρσιμο στα βράχια και στη συνέχεια την έριξε ζωντανή στη θάλασσα. Αναμένονται τώρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κουντούρης, κατά τη διάρκεια της νύχτας ο 30χρονος ένοιωσε αδιαθεσία στα κρατητήρια, έπεσε στο πάτωμα και μεταφέρθηκε δυο φορές στο νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί οι γιατροί—σύμφωνα με αστυνομικές πηγές –διέγνωσαν συμπτώματα επιληπτικής κρίσης. Του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή και ακολούθως ο 30χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια

Κατά την προσαγωγή του , κόσμος, κυρίως νέοι και νέες τον αποδοκίμασαν, ξεδίπλωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα, όπως « να μην υπάρξει άλλη Γαρυφαλλιά»

Οπως έχουν κάνει γνωστό οι δικηγόροι του, θα υποστηρίξουν ότι ο 30χρονος πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο , ότι είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και αναμένεται να ζητήσουν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης, προτίθεται να ζητήσει το διορισμό τεχνικών συμβούλων για να ελεγχθούν οι ισχυρισμοί περί ψυχικής νόσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος