Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της διοργάνωσης με συναυλίες των Kadebostany και του Παύλου Παυλίδη

Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2021 (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη) ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα με δύο συναυλίες:
Οι ατμοσφαιρικοί Kadebostany ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Φεστιβάλ, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στις 21.30. Οι Kadebostany θεωρούνται από πολλούς οι ηγέτες της νέας pop αυτοκρατορίας και την φετινή χρονιά το αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο με το, ήδη εμβληματικό, νέο τους album «MONUMENTAL», που μαζί με όλες τους τις μεγάλες επιτυχίες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Δευτέρα 26/7, στις 21:30, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών:  Ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της διοργάνωσης με συναυλίες των Kadebostany και του Παύλου ΠαυλίδηΟ πρόεδρος των Kadebostany συγκέντρωσε το «στρατό» του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Και φυσικά τα κατάφερε. Ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε σ’ αυτό το album να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη popαισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό. Με το «MONUMENTAL», η δημοκρατία των Kadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους “υπηκόους” για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν. Με τα περίφημα πλέον, «Mind If I Stay», «Save Me» και «Early Morning Dreams» κέρδισαν εκ νέου τις καρδιές του κοινού.

Εξάλλου η μέχρι τώρα πορεία τους δεν θα μπορούσε να επιφυλάξει άλλη εξέλιξη. Το 2013 κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους «Pop Collection», άγγιξε το κοινό με την μουσική του ποικιλία και τις όμορφες συναισθηματικές του μελωδίες. H πληθώρα των μουσικών ειδών πάνω στην οποία έχτισε το δίσκο ο Ελβετός αυτός «μάγος» αποτελεί ένα υπέροχο όχημα για όσους ψάχνουν πέρα από τη συνήθη electro-pop trance. Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις τεράστιες επιτυχίες όπως «Walking With a Ghost», «Castle in the Snow» [20 εκατομμύρια views στο Youtube], «Frozen To Death», «Jolan» και βέβαια τη διασκευή στο «Crazy In Love» της Beyonce (για το film “ Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα πάντα από καταπληκτικά videos. Επιπλέον, η εκκεντρική σκηνική τους παρουσία ενθουσιάζει το κοινό, καθιστώντας τα show τους μια μαγευτική πρόκληση των αισθήσεων.

INFO

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων

Α Ζώνη (Πλατεία): 20€

Β Ζώνη (Πλατεία): 18€

Γ Ζώνη (Κερκίδα): 15€

Προπώληση: viva.gr

Ο Παύλος Παυλίδης και η μπάντα του ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 21.30 και κλείνουν το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον Παύλο Παυλίδη με μια νέα ομάδα μουσικών δίπλα του, να ταξιδεύουν μαζί και να πειραματίζονται πάνω στα τραγούδια του δίνοντας τους μια νέα φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Αυτό το ιδιαίτερο μυσταγωγικό μουσικό αποτέλεσμα, που μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 28/7, στις 21:30.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά νέο ακυκλοφόρητο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.

Μουσικοί

Παύλος Παυλίδης – φωνή, κιθάρα

Φώτης Σιώτας – βιολί, λούπες

Δημήτρης Τσεκούρας – μπάσο

Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα

Θάνος Μιχαηλίδης – τύμπανα

Στην επιμέλεια του ήχου οι: Χρήστος Χαρμπίλας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης

INFO

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων

Α Ζώνη (Πλατεία): 14€

Β Ζώνη (Πλατεία): 12€

Γ Ζώνη (Κερκίδα): 10€

Προπώληση: viva.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος