Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2023: Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Αυγούστου

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής», με τη Γεωργία Νταγάκη να μας καλωσορίζει σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Φεστιβάλ, στη συνέχεια, θα φιλοξενήσει τις πιο πολυαναμενόμενες θεατρικές & μουσικές παραγωγές του καλοκαιριού και φιλοδοξεί να αποτελέσει, για μια ακόμη χρονιά, αγαπημένο «στέκι» για όλους τους φιλότεχνους!

Συγκεκριμένα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικά από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, από τους κορυφαίους εκπρόσωπους της εγχώριας θεατρικής «σκηνής» ενώ παράλληλα, οι φίλοι της μουσικής θα απολαύσουν αγαπημένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, που θα μας ταξιδέψουν από τους παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους της πατρίδας μας σε έντεχνα ακούσματα, από τους ροκ ρυθμούς μέχρι το εξαιρετικά ενδιαφέρον hip hop ρεπερτόριο της νέας γενιάς.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παραμένει σταθερό στην αισθητική και τη φιλοσοφία του, αφ’ ενός προσφέροντας βήμα σε αξιόλογους δημιουργούς, καταξιωμένους αλλά και νεότερους, που με το όραμα και το ιδιαίτερο προσωπικό τους ύφος, υπηρετούν με συνέπεια την τέχνη τους και αφ’ ετέρου στοχεύοντας στην πρόσβαση των πολιτών σε υψηλής ποιότητας πολιτιστικά αγαθά.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνει μέσω του Viva.gr ή Ticketservices.gr και του Βιβλιοπωλείου «Περί βιβλίου», ενώ τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30 και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος