Φ. Καραϊωσηφίδης στο Πρώτο : Στην Επιτροπή του Αμερικανικού Κογκρέσου Δημόσιοι Λειτουργοί παραδέχονται ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Φαινόμενα (audio)

Μια νέα περίοδο στη γνώση της ανθρωπότητας για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Φαινόμενα, δρομολογεί η ακρόαση από Επιτροπή του Κογκρέσου Αμερικανών αξιωματούχων που για πρώτη φορά παραδέχονται ενόρκως ότι δεν είναι σε θέση να δώσουν καμία απάντηση σε διάφορα περιστατικά, αντί όπως συνήθως ότι δεν συνέβη τίποτα.
Παράλληλα, σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 50 χρόνια, προκειμένου διάφορα στοιχεία να πάψουν να θεωρούνται απόρρητα και να δημοσιοποιηθούν.

Για όλα αυτά, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Ζωή gr” και τη Χριστίνα Βίδου, ο Φαίδων Καραϊωσηφίδης, Αεροναυπηγός και Εκδότης περιοδικού ειδικού τύπου.
Όπως είπε, στο Κογκρέσο για πρώτη φορά κλήθηκαν εκπρόσωποι του Αμερικανικού Δημοσίου, όπως Υφυπουργός Άμυνας, Διοικητής του Αμερικανικού Ναυτικού, Εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία για Ιπτάμενα Φαινόμενα Αγνώστου Ταυτότητας, με συνέπειες νόμου σε περίπτωση που καταθέσουν ψέματα ή αποκρύψουν την αλήθεια.
Με άλλα λόγια, δεν πήγαν απλώς -όπως στο παρελθόν- για να πουν ότι δεν συνέβη τίποτα και για πρώτη φορά το Αμερικανικό Ναυτικό παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση, όπως σε περιστατικό το 2004 όπου αμερικανικό αεροπλανοφόρο και μαχητικό αεροσκάφος έγιναν μάρτυρες αντικειμένου που καταδιώχθηκε χωρίς να εξηγήσει κανείς τι είναι.

 

Μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε ότι με τη σύσταση της συγκεκριμένης Επιτροπής του Κογκρέσου, δημιουργείται ένα κίνημα τύπου “me too” και να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο προστασίας όσων επιθυμούν να καταθέσουν περιστατικά που ενδεχομένως να εξηγούνται ή και ενδεχομένως όχι, αντί της αυτοματοποιημένης διαδικασίας που συνήθως τα κρύβουν.
Επίσης, θα αποκαλυφθούν στοιχεία σχετικά με UFO, γιατί σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον αποχαρακτηρισμό τους ως απόρρητα.
Θα ήμασταν πολύ εγωιστές αν νομίζαμε ότι ήμαστε μόνοι μας.
Μπορεί να είμαστε όλοι ένα μεγάλο πείραμα, κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος