«Εύζωνες – Οι φύλακες των αφανών» – Στη Μελβούρνη η έκθεση φωτογραφίας της Δ. Χατζηαδάμ

Την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ με τίτλο «Εύζωνες – Οι φύλακες των αφανών», θα φιλοξενήσουν από τις 12 Δεκεμβρίου 2021 στο Coburg on Victoria της Μελβούρνης, η Οργανωτική Επιτροπή Εθνικής Επετείου Βικτώριας σε συνεργασία με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

Η έκθεση, η οποία έχει ως θέμα το επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς, τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και θα μεταφερθεί για πρώτη φορά από την Ελλάδα στην Αυστραλία με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει το σύμβολο του Εύζωνα όπως ποτέ άλλοτε, με μια ξεχωριστή παρουσίαση 11 banners ύψους 3 μέτρων το καθένα. Τα 6 banners αναπαριστούν τις στολές και ανάμεσα στα υπόλοιπα έργα, εκτίθενται βιωματικές καταθέσεις που μεταδίδουν την βαθιά ψυχή του Εύζωνα.

Η έκθεση εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εορτασμού της επετείου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης «Ελλάδα 2021» και στο επίσημο πρόγραμμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Φωτογραφίες: Δήμητρα Χατζηαδάμ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος