Έβαλε τέλος στη ζωή του διασωθείς από το τραγικό δυστύχημα με τους μαθητές στα Τέμπη

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 35χρονος,  ένας από τους 16χρονους μαθητές λυκείου που επέζησε του φρικτού δυστυχήματος στο Μακροχώρι Ημαθίας, εκείνη τη μοιραία Κυριακή 13 Απριλίου του 2003, έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας (Α. Α.) ήταν ένας από τους  μαθητές που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε, συγκρούστηκε με νταλίκα, η οποία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος των Τεμπών. Τα νοβοπάν και οι μελαμίνες που μετέφερε, βρήκαν το λεωφορείο, ενώ η καρότσα της το «θέρισε» σε όλο το μήκος του. Πάνω στα δύο οχήματα προσέκρουσαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα, από τα οποία τα δύο άρπαξαν φωτιά αλλά οι επιβάτες τους κατόρθωσαν να τα εγκαταλείψουν, ενώ, το τρίτο χτύπησε σε βράχο. 21 μαθητές βρήκαν φριχτό θάνατο, ενώ άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σοβαρά, ανάμεσά τους και ο αυτόχειρας που είχε νοσηλευτεί για μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας.

Την προανάκριση για την αυτοχειρία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος