Euroleague: Απέναντι στον Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα (22:00) την Μπαρτσελόνα με στόχο να πετύχει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στην διοργάνωση. Αναμφίβολα πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μετά από οκτώ χρόνια θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι δύο «μονομάχοι», έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 36 φορές εκ των οποίων η Μπάρτσα έχει επικρατήσει 23 και οι «πράσινοι» 13. Πέρυσι οι Καταλανοί είχαν σημειώσει δύο νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στη Βαρκελώνη είχαν επικρατήσει με 98-86 και στην Αθήνα με 92-81.

Το «τριφύλλι» μετά την ματαίωση του αγώνα με την Βιλερμπάν είναι πιο ξεκούραστο, αλλά άπαντες θα πρέπει να μοχθήσουν για να νικήσουν την ενισχυμένη, εφέτος, Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος