Nέα κλιμάκωση των ελλείψεων στις αγορές της Ευρώπης. Σύμφωνα με μελέτη προβλέπεται περαιτέρω αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά.
Όλοι οι καταναλωτές σε όλον τον κόσμο έχουν αντιληφθεί τις επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι τιμές στα σιτηρά αυξήθηκαν, υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει με τις νέες σπορές, οι τιμές στα λιπάσματα βρίσκονται στα ύψη και έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και οι τιμές στα βασικά αγαθά, κάτι, που αντιμετωπίζει τόσο η Ελλάδα όσο και ολόκληρος ο κόσμος.
Ο Γιώργος Ατσαλάκης, αναπληρωτής καθηγητής του Εργαστηρίου Ανάλυσης Δεδομένων- Πρόβλεψης Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Dr. Peter Weegels, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καινοτομίας Αρτοποιίας και η Μαρία Παπαγεωργίου, καθηγήτρια Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας μίλησαν στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΟΜΙΚΡΟΝ 3” για το θέμα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΜΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος