Εργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, θα εκτελεστούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

*Στην Περιφερειακή έχουν προγραμματιστεί εργασίες δεξιά της οδού, στο τμήμα από κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως κόμβο Πυλαίας (Κ11), στην κατεύθυνση προς δυτικά, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου μετά τις 9:30 π.μ..

*Κατά το χρονικό διάστημα  από Τρίτη 3 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 05 Αυγούστου, από τις 6:00 π.μ. έως τις 15:00μ.μ. έχουν προγραμματιστεί εργασίες επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τον ισόπεδο κόμβο με Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ » (Κ 13), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα.

*Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, από τις 6:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. εργασίες θα εκτελούνται δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά.

Εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών προγραμματίζονται από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έως την Πέμπτη 5 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 06:00 έως τις 15:00, δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως και την περιοχή Ρυσίου, με κατεύθυνση προς Μουδανιά,

*Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, από τις 6:00 έως τις 15:00, δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως και την περιοχή Ρυσίου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

 Ανακοίνωση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» για τα υπερμεγέθη οχήματα το διάστημα του Δεκαπενταύγουστου (13-08 έως και 16-08-2021 )

Σε ανακοίνωσή της η «Εγνατία Οδός Α.Ε» ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς, ότι «δεν θα επιτρέπεται στο δίκτυο της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων η πραγματοποίηση ειδικών διελεύσεων υπέρβαρων- υπερμεγέθων οχημάτων και μηχανημάτων έργων» (για την πραγματοποίηση των οποίων απαιτείται η χορήγηση ειδικής άδειας βάσει του Άρθρου 53 του Κ.Ο.Κ), από την Παρασκευή 13-08-2021 έως και τη Δευτέρα 16-08-2021. Επισημαίνεται ότι τις συγκεκριμένες ημέρες «δεν θα εκδίδονται άδειες ειδικών διελεύσεων από το γραφείο έκδοσης των σχετικών αδειών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος