Μία ημέρα πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φέγενοορντ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League.
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλα στελέχη του γερμανικού συλλόγου δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκαν σε εστιατόριο του Ρότερνταμ, όπου δειπνούσαν χθες το βράδυ.
Το συμβάν είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι μία γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να απαιτηθεί νοσηλεία.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεκάδες άτομα επιτέθηκαν στη γερμανική αποστολή, χρησιμοποιώντας καρέκλες και μπουκάλια.
Ένας 25άχρονος κάτοικος του Ρότερνταμ συνελήφθη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν.
Ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, μεταξύ των περίπου 25 στελεχών που δέχθηκαν την επίθεση, ήταν και ο πρόεδρος της Ουνιόν, Ντιρκ Τσίνγκλερ.
Η Φέγενοορντ καταδίκασε απερίφραστα το επεισόδιο και ζήτησε συγγνώμη από την γερμανική αποστολή, τονίζοντας ότι οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος