Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής της 35χρονης κατηγορούμενης για το βιτριόλι-Την Τρίτη η απολογία της (video)

Στοιχεία από το κινητό και το λαπ τοπ της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναζητούν οι αρχές, μία μέρα πριν από την απολογία της, ενώπιον του ανακριτή.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν, ακόμη και εντός της ημέρας, τις απομαγνητοφωνήσεις, από τις νόμιμες συνακροάσεις, που έγιναν έως και πέντε ημέρες πριν από τη σύλληψή της.

Νέα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν, τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι και ενδιαφέρονται , σύμφωνα με πληροφορίες, από το κινητό τηλέφωνο, το λαπ τοπ και των νόμιμων συνακροάσεων του κινητού της 35χρονης τουλάχιστον πέντε μέρες πριν την σύλληψη της

Αυτά τα στοιχεία το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης, αναμένεται να ενταχθούν στην δικογραφία. Αναζητούν απαντήσεις για το αν είχε αναφέρει σε κάποιο τρίτο άτομο της προθέσεις της.
Η 35χρονη, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και την Τρίτη 16/6 αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Στα ερωτήματα, που θα κληθεί να απαντήσει, είναι πως και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Το άλλο ερώτημα, που θα πρέπει να απαντήσει είναι πόσο καιρό σχεδίαζε την επίθεση εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης, φαίνεται να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, αρνείται ακόμη και το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα βρισκόταν στη συγκεκριμένη περιοχή της Καλλιθέας, παρότι έχει καταγραφεί η παρουσία της από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 35χρονης τον κ.Κεχαγιόγλου, η φερόμενη ως δράστις για τέταρτο 24ωρο είναι άυπνη και χωρίς φαγητό και πρόσθεσε ότι αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα της δικογραφίας κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση.

Ο ίδιος επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση. Ωστόσο το κατηγορητήριο κάνει λόγο για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Κάτια Νιάκαρη

Σχετική είδηση: Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος