Επιστήμονες software και cloud αναζητά η Pfizer στη Θεσσαλονίκη – Αιτήσεις μέχρι τις 26 Μαρτίου

Το έκτο κατά σειρά πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης (bootcamp) για την επιλογή εργαζομένων στην ειδικότητα software & cloud engineering (λογισμικού και υπολογιστικού νέφους), διοργανώνει τον Απρίλιο το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Code.Hub.

Η πρόσκληση για το έκτο αυτό bootcamp, που αφορά αποφοίτους τεχνολογικών σχολών πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής με απαραίτητη γνώση JAVA – ANGULAR και AWS, έρχεται μετά από τη διοργάνωση πέντε αντίστοιχων προγραμμάτων, που κατέληξαν σε 78 προσλήψειςστη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη του έκτου bootcamp θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1- 5 Απριλίου. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες -ώς τις 28 Απριλίου- και περιλαμβάνει 110 ώρες διαλέξεων και εργαστηρίων σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες) και έργα με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

Έναρξη: 01 – 05 Απριλίου 2021

Λήξη: 28 Απριλίου 2021

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα:

Καθημερινές –  (18.00 – 21.15)

Σαββατοκύριακα –  (10.15 – 17.45)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής στο 6ο bootcamp της Pfizer. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα απαραίτητα προσόντα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ και εδώ. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος