Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (08-06-2021), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.
Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο 26χρονος παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά 6 άτομα από τη Συρία, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος