Το πρώτο “μαύρο κουτί” του μοιραίου αεροσκάφους Tu-154, το οποίο κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα, εντοπίστηκε, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο αρμόδια πηγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το “μαύρο κουτί” περιέχει δεδομένα του καταγραφέα πτήσης και θα βοηθήσει στον εντοπισμό της αιτίας που προκάλεσε την συντριβή του αεροσκάφους, ενώ θα σταλεί στη Μόσχα, για ανάλυση.
Οι ερευνητές που διερευνούν τα αίτια της πτώσης του Tu-154, αποδίδουν την πτώση του αεροσκάφους, είτε σε λάθος του πληρώματος, είτε σε τεχνικό πρόβλημα.
Διακοπή των πτήσεων όλων των Tupolev-154
Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν τη διακοπή των πτήσεων όλων των αεροσκαφών τύπου TU-154 μέχρι την εξακρίβωση των αιτίων της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX.
Όταν η χορωδία Αλεξαντρόφ τραγούδησε Θεοδωράκη
Ένα συγλονιστικό βίντεο ανασύρθηκε από το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ.
Η δημοφιλής χορωδία Αλεξαντρόφ, μέλη της οποίας έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία, παραμονή Χριστουγέννων, ήρθε στην Ελλάδα το 2012 και να ερμήνευσε ένα έργο του Μίκη Θεοδωράκη, και συγκεκριμένα το “Όταν σφίγγουν το χέρι“.
Πηγή:ΕΡΤ1, Reuters,ΤASS,ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετική Πηγή:Βαρύ πένθος στη Ρωσία – Ανασύρθηκαν συντρίμμια της ατράκτου (video)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος