Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδη: Τρεις νεκροί – Συνελήφθη 14χρονος ύποπτος

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης, προκαλώντας τρόμο και πανικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες ενώ ο δράστης συνελήφθη. Όπως μεταδίδει το Reuters, η αστυνομία αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το άτομο που συνελήφθη είναι 14 ετών.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι την Τρίτη σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο κέντρο της Μπανγκόκ, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν να φύγουν από το σημείο.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ανθρώπους να τρέχουν από το εμπορικό κέντρο “Siam Paragon”, έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς προορισμούς της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους.

Ένα από τα βίντεο αυτά δείχνει κόσμο να βρίσκει καταφύγιο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο εστιατορίου. Το Reuters δεν μπορούσε άμεσα μα διακριβώσει τις πληροφορίες ή την γνησιότητα των βίντεο.

Νωρίτερα, ο τοπικός σταθμός Channel 3 μετέδωσε ότι μέσα από τις τουαλέτες του εμπορικού κέντρου ακούγονταν ήχοι που θύμιζαν πυροβολισμούς.

Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα να σχηματίζονται έξω από το εμπορικό κέντρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι πυροβολισμοί σημειώνονται λίγες ημέρες πριν από την επέτειο ενός έτους από μία από τις πιο αιματηρές ημέρες στην πρόσφατη ιστορία της Ταϊλάνδης, όταν ένας πρώην αστυνομικός οπλισμένος με μαχαίρι και όπλο επιτέθηκε σε παιδικό σταθμό, δολοφονώντας 24 παιδιά και 12 ενήλικες.

Πηγές: Daily Mail, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος