Ισπανός φίλαθλος ξεκίνησε με τα πόδια από τη Μαδρίτη για το Κατάρ και χάθηκε στο Ιράκ

Array

Ο Ισπανός οπαδός Santiago Sanchez αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή κίνηση στην αρχή της χρονιάς. Έθεσε ως στόχο να περπατήσει από την πατρίδα του στο Κατάρ για να απολαύσει το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ένθερμος οπαδός της εθνικής Ισπανίας αποφάσισε το απίστευτο εγχείρημα και πριν ακόμη ξεκινήσει το ταξίδι, είχε ήδη κλείσει εισιτήρια για τους αγώνες της φάσης των ομίλων της εθνικής Ισπανίας. Στις 9 Ιανουαρίου ξεκίνησε επίσημα από τη Μαδρίτη με στόχο να φτάσει στο Κατάρ πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το τόλμημα του Ισπανού οπαδού δυστυχώς δεν πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί και πολλοί στη χώρα αυτή φοβούνται ήδη μια τραγική κατάληξη.

Ο Sanchez δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν για περισσότερες από δύο εβδομάδες και η τρέχουσα τοποθεσία του είναι άγνωστη. Ο Ισπανός δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Instagram, αλλά δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση από την 1η Οκτωβρίου.

Η τελευταία τοποθεσία από την οποία τηλεφώνησε ήταν από ένα χωριό στο Ιράκ που βρίσκεται κοντά στο Pennine,. Ήταν μόλις πέντε χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ιράν, και σε ένα κοντινό βουνό σχεδίαζε να περάσει τη νύχτα, όπως ανακοίνωσε την 1η Οκτωβρίου στο Instagram.

Ο Σαντιάγο ήταν σε τακτική επαφή με την οικογένεια και τους φίλους του και τους έλεγε για όσα βιώνει καθημερινά στο δρόμο του προς το Κατάρ, αλλά τώρα ανησυχούν πολύ για αυτόν. Η τελευταία φορά που τηλεφώνησε ήταν στις 2 Οκτωβρίου λέγοντά τους: «Έχει πολύ ζέστη εδώ, αλλά όλα είναι εντάξει». Πολλοί εξέφραζαν ανησυχία από τότε για την ασφάλειά του στο Ιράκ, αλλά εκείνος διαβεβαίωνε ότι όλα ήταν εντάξει και ότι τον υποδέχονταν θερμά όπου κι αν εμφανιζόταν.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σωματικά είναι πολύ καλά προετοιμασμένος, γιατί έχει θητεύσει δύο χρόνια στο στρατό και δοκιμάστηκε σε πολλά. Η οικογένειά του δεν το βάζει κάτω και πιστεύει ότι σύντομα θα έχουν νέα του.

Πηγή: https://www.nportal.rs

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος