Ένας άνδρας νεκρός από πυρά της αστυνομίας στο κέντρο του Λονδίνου

Ένας άνδρας οπλισμένος με δύο μαχαίρια σκοτώθηκε από την αστυνομία, χθες Κυριακή το βράδυ, στο κέντρο του Λονδίνου, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ, η οποία δεν θεωρεί ότι το περιστατικό αυτό έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην συνοικία του Ουέστμινστερ γύρω στις 23:30 τοπική ώρα (01:30 ώρα Ελλάδος) εντόπισαν έναν άνδρα με ύποπτη συμπεριφορά.

Όταν πήγαν να τον συλλάβουν, ο άνδρας έβγαλε δύο μαχαίρια. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα όπλο αναισθητοποίησης και ένα πιστόλι.

Αμέσως εκλήθησαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά ο άνδρας πέθανε επί τόπου.

“Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό”, διευκρίνισε η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της, στην οποία επεσήμανε ότι κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος