Eμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές της Α’ Αθηνών

Με αντικείμενο συζήτησης τις θέσεις των κομμάτων για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποίησε συναντήσεις με υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας της Α’ Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ε.Σ.Α.: «Τα γραφεία του συλλόγου επισκέφθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία οι: Εβίτα Βαρελά, Xρήστος Δαγρές, Καλλιόπη Δαμιανού, Νικήτας Κακλαμάνης, Θέκλα Παρασκευούδη, Φωτεινή Πιπιλή, Θάνος Πλεύρης, Άννα Ροκοφύλλου, Μαριάμ Σακίμπ, Άγγελος Συρίγος, και Γεωργία Φυρίγου – Κόνσολο, από τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Τζένη Αρσένη, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Χατζηνικόλας και Νίκος Φίλης και από το ΠΑΣΟΚ – KINAΛ οι: Γιώργος Αποστολόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Σταμάτης Γεωργούλης, Γιώργος – Κωνσταντίνος Γιάνναρος, Νίκος Λαλιώτης, Ρωξάνη Μπέη – Καραμπότσου και Δημήτρης Οικονόμου.

Το διοικητικό συμβούλιο άκουσε με προσοχή τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων τους για τα πολλά και σοβαρά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πρωτεύουσας ώστε να αξιολογήσει τις καλύτερες επιλογές και εκείνους που θα προτείνουν τις ενδεδειγμένες λύσεις οι οποίες θα εφαρμοστούν την επόμενη μέρα των εκλογών. Παρουσίασε δε τον δεκάλογο των προτεραιοτήτων που απασχολούν το λιανεμπόριο στην πρωτεύουσα και ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου».

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σταύρος Καφούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία που λάβαμε για πρώτη φορά στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές, επαναλήφθηκε και χθες και φαίνεται ότι θα καθιερωθεί. Η ημέρα όπου οι υποψήφιοι μιλούν ώστε να αντιληφθούμε τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που είναι διατεθειμένοι να λάβουν την επομένη των εκλογών είναι ίσως η σημαντικότερη ενέργεια η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τα πρόσωπα που αντιλαμβάνονται καλύτερα τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ανεξαρτήτως κόμματος.

Την ημέρα αυτή εμείς ακούμε, ώστε όταν έρθει η κρίσιμη ώρα της κάλπης να μπορούμε να επιλέξουμε εκείνους που θα είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποί μας και οι αντιπρόσωποι του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κλάδου της ελληνικής οικονομίας που με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες -από την όποια κυβέρνηση προκύψει- είναι βέβαιο ότι αν στηριχθεί αποτελεσματικά θα μπορέσει να αναπτυχθεί δυναμικά, δημιουργώντας πολλές και καλοπληρωμένες νέες θέσεις εργασίας, προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος