Έμειναν στο μηδέν Ιωνικός και ΟΦΗ

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΟΦΗ στη Νεάπολη με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 13’ απείλησαν με το σουτ του Κιάκου αλλά ο Μπαλογιάννης έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ. Ακριβώς στο 15’ ο Επασί μπλόκαρε την κεφαλιά του Ρομαό. Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές μετά το εικοσάλεπτο και έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν από λάθος του Χουτεσιώτη, ο Τσιλιανίδης σούταρε από πολύ καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 24’ και στο 30’ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τα σουτ των Ντουρμισάι και Φελίπε.

Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 48’ με τον Μπαλογιάννη, αλλά ο Επασί κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 65’ ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τουράμ που μπλόκαρε ο Επασί με δεύτερη προσπάθεια. Ο κίπερ του ΟΦΗ έκανε νέα μεγάλη επέμβαση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92’) σε κεφαλιά του Μάναλη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρινάκης έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Κίτρινες: Μάντζης, Ντάλσιο – Μαρινάκης, Νέιρα, Φελίπε

Κόκκινες: Νέιρα (90΄+4 δεύτερη κίτρινη)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (55΄ Τουράμ), Κάνιας (82΄ Πλατέλλας), Μάντζης (77΄ Μάναλης)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι (31΄ Μπουζούκης), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (71΄ Λάμπρου), Φελίπε, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος