Ελ. Αλειφέρη: Προμηνύεται δύσκολος χειμώνας – Θεαματική αύξηση στους εμβολιασμούς (ηχητικό)

Για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή της Μεσσηνίας αλλά και την ασφυκτική «πίεση» που ασκείται απ’ τις νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος Ελένη Αλειφέρη.

Η κα Αλειφέρη στάθηκε ιδιαίτερα στις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που καταβάλλουν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου, ζητώντας παράλληλα απ’ όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας αλλά και να εμβολιαστούν γιατί αυτό είναι το μοναδικό «όπλο» που διαθέτουμε απέναντι στην πανδημία. Πρόσθεσε δε, ότι αν τα κρούσματα στο νομό συνεχίσουν να μην είναι τριψήφια το επόμενο χρονικό διάστημα, τότε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας θα τα καταφέρει να αντέξει στην πίεση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση είναι δεδομένο, ότι θα δημιουργηθούν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι και ο φετινός χειμώνας προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολος εφιστώντας τη μέγιστη προσοχή απ’ όλους.

Ως προς τους εμβολιασμού πάντως, η διοικήτρια του νοσοκομείου ανέφερε τη θεαματική αύξηση, που παρουσιάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε εμβολιασμούς, που αφορούν την πρώτη δόση αλλά και την 3η δόση πολιτών.

Παράλληλα, η κα Αλειφέρη αναφέρθηκε στις προσπάθειες ενίσχυσης του Νοσοκομείου με γιατρούς αλλά και για την αύξηση στους θανάτους που παρουσιάζονται το τελευταίο τρίμηνο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος