“Ελαφροχέρηδες” εν ώρα δράσης στο Ελ. Βενιζέλος – Συνελήφθησαν έξι άτομα – Βίντεο ντουκουμέντο

Σπείρα που λυμαίνονταν το χώρο του αεροδρομίου και ξάφριζε από ανύποπτους ταξιδιώτες τσάντες και πορτοφόλια, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Έξι μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν, κάποια εν ώρα δράσης, όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, φαίνεται ο νεαρός Κοσοβάρος στην αίθουσα αφίξεων, με μαεστρία να αρπάζει από το καρότσι αποσκευών , σακίδιο πλάτης χωρίς το θύμα να τον αντιληφθεί.

Αστυνομικός της Ασφάλειας αερολιμένα Αθηνών, που παρακολουθούσε τις κινήσεις του, τον κυνηγάει και τον ρίχνει στο έδαφος.

Άλλος συνάδελφός του ακινητοποιεί την ίδια στιγμή τον Αλβανό συνεργό του.

Ο δεξιοτέχνης κλέφτης φαίνεται να κλέβει το τσαντάκι αλλοδαπού επιβάτη στην πύλη αναχωρήσεων . Ο συνεργός του απασχολεί το θύμα και ο αρχηγός της σπείρας αρπάζει το τσαντάκι και εξαφανίζεται

Σε ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο, ο αρχηγός της συμμορίας, κλέβει την βαλίτσα από επιβάτη στον χώρο στάθμευσης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Όπως ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς η βαλίτσα περιείχε , φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, το διαβατήριο του και ρούχα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αερολιμένα Αθηνών, πέρασαν χειροπέδες σε έξι μέλη της σπείρας. Σε έρευνες στα σπίτια τους και σε ξενοδοχείο που διέμεναν βρέθηκε μεγάλος αριθμός με κλοπιμαία.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος