Εκτεταμένες ζημιές λόγω κακοκαιρίας στη Λήμνο – Πεύκο κόπηκε σε αυλή σχολείου στη Λέσβο (video – εικόνες)

Επί ποδός η Πυροσβεστική, στη Μυτιλήνη λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.  Από τους θυελλώδεις ανέμους κόπηκαν δέντρα και ξηλώθηκαν υπόστεγα. Η Πυροσβεστική επενέβη σε αρκετές περιπτώσεις για την κοπή δέντρων. Από θαύμα σώθηκαν οι μαθητές του κεντρικού σχολικού συγκροτήματος όταν έπεσε στην αυλή του σχολείου ένα μεγάλο πεύκο.

Εκτεταμένες ζημιές λόγω κακοκαιρίας στη Λήμνο – Πεύκο κόπηκε σε αυλή σχολείου στη Λέσβο (video – εικόνες) Εκτεταμένες ζημιές λόγω κακοκαιρίας στη Λήμνο – Πεύκο κόπηκε σε αυλή σχολείου στη Λέσβο (video – εικόνες)

Την ίδια ώρα, εκτεταμένες  καταστροφές στις περιουσίες, στα σπίτια, τις οικιακές συσκευές, τα ζώα, προκάλεσε η ισχυρή βροχή στον Άγιο Γιάννη Κάσπακα Λήμνου.

Ευθύνες για τον μη καθαρισμό του χειμάρρου «Ραγκαβά» επιρρίπτει στον Επάρχο Λήμνου και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η  ΛΑΣ Λήμνου.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο  οδικό δίκτυο που συνδέει τον Οικισμό Αγίου Ιωάννη Κάσπακα με τον Οικισμό του Κάσπακα, στο σημείο από όπου διέρχεται το ρέμα Ραγκαβά. Την προσοχή των οδηγών εφιστά ο Δήμαρχος Μύρινας.

VIDEO FM 100

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος