Έκτακτη επιθεώρηση του Αρείου Πάγου στη Χαλκιδική για πιθανό κύκλωμα στην Πολεοδομία ανάλογο με αυτό της Ρόδου

Στη Χαλκιδική έχει μεταβεί η επικεφαλής της επιθεώρησης των δικαστηρίων, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ασημίνα Υφαντή, προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτη επιθεώρηση, σχετικά με τις πολεοδομικές υπηρεσίες των δήμων της Χαλκιδικής, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή ύπαρξη ανάλογου κυκλώματος με αυτό της Πολεοδομίας της Ρόδου.

Σε βάρος εμπλεκομένων προσώπων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων, αναφορικά με τη μη εκτέλεση δημοσίων έργων και οι εμπλεκόμενοι έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η κ. Υφαντή θα ερευνήσει, πέραν των άλλων, αν κάποιοι και πόσοι δικαστές, έχουν πιθανά υποπέσει στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κ.λπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος