«Έκπτωτοι Άγγελοι» της Victoria’s Secret: Προσβολές, ναρκωτικά και εξαντλητικές δίαιτες (video) 

Το «σκοτάδι» που υπήρχε πίσω από τον λαμπερό κόσμο των επιδείξεων της Victoria`s Secret αποκαλύπτουν πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας. Σοκάρουν οι ιστορίες για πάρτι οργίων με ναρκωτικές ουσίες, για κακοποίηση και εξαντλητικές δίαιτες, με τα μοντέλα να μένουν χωρίς φαγητό για μέρες.

Χλιδή, πολυτέλεια και όμορφα μοντέλα… Ο κόσμος της Victoria’s Secret έμοιαζε παραμυθένιος… Πίσω όμως από το σόου κρυβόταν ένας εφιάλτης κακοποίησης, προσβολών, χρήσης ναρκωτικών ουσιών και εξαντλητικής δίαιτας. Ένα νέο podcast με τίτλο Έκπτωτος Άγγελος έρχεται να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στις ιστορίες των ανθρώπων που αντιμετώπισαν την κακομεταχείριση.

Πρώην μοντέλα και υπάλληλοι, χωρίς να αποκαλύπτουν τα ονόματά τους μιλούν για τη στενή σχέση του ιδιοκτήτη Εντ Γουέξλερ με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Έπστιν, ο οποίος το 2019 βρέθηκε νεκρός στο κελί του, με πιθανότερη εκδοχή αυτή της αυτοκτονίας. Διοργάνωναν πάρτι οργίων μετά τα σόου, ενώ ο Έπστιν εκμεταλλευόταν τη γνωριμία για να προσελκύσει νέα μοντέλα με την υπόσχεση ότι θα πάρουν μέρος στο σόου. Αποκαλύπτουν και το πως ο Οίκος πίεζε τα μοντέλα να χάσουν ακόμη περισσότερο βάρος για να ταιριάζουν στην εικόνα που ήθελε να περάσει η Victoria’s Secret. Κάνοντας χρήση της φαιντερμίνης, ουσίας που κόβει την όρεξη αλλά και χαπιών μεθαμφεταμίνης.

Πολλές από τις κοπέλες όπως η Μπρίτζιτ Μαλκομ, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας, διατροφικές διαταραχές, κατάθλιψη. Οι ζωές τους ήταν το άκρως αντίθετο από την εικόνα στην πασαρέλα.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Ζέτα Κονταξή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος