Εκδήλωση – γιορτή για τον μητρικό θηλασμό στην Κοζάνη

Εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται από 1 έως 7 Νοεμβρίου.

Εκδήλωση – γιορτή για τον μητρικό θηλασμό στην Κοζάνη

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού διοργάνωσε με την Εθελοντική ομάδα υποστήριξης στην Κοζάνη, την 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού & Μητρότητας.

Εκδήλωση – γιορτή για τον μητρικό θηλασμό στην Κοζάνη

Εδώ και 14 χρόνια μητέρες θηλάζουσες, πρώην θηλάζουσες, εγκυμονούσες και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού, συναντιούνται και «γιορτάζουν» όλοι μαζί τον μητρικό θηλασμό με στόχο την Υποστήριξη-Ενημέρωση-Ενθάρρυνση της θηλάζουσας.

Όπως δήλωσε η Βίκυ Γκαργκαναβούδη “οι εκδηλώσεις και οι δράσεις πλέον μπορεί να αριθμούν 14 χρόνια παρουσίας, όμως η ανάγκη για ευαισθητοποίηση, αφύπνιση και υποστήριξη των νέων μητέρων για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα», όπως φαίνεται δεν έχει εξαλειφθεί”.

ΕΡΤ Κοζάνης: Δέσποινα Αμαραντίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος