Εικασίες για νέα εμφάνιση της Κέιτ – Θα δώσει πληροφορίες για την υγεία της μετά τις 17 Απριλίου, σύμφωνα με πηγές τηs Sunday Times

Πληροφορίες για την υγεία της θα αποκαλύψει μετά τις 17 Απριλίου η πριγκίπισσα Κέιτ σύμφωνα με πηγές τηs Sunday Times., δηλαδή όταν επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά καθήκοντα. Ενώ σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί δεύτερη φωτογραφία της οικογένειας της με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Λούις στις 23 Απριλίου ο οποίος γίνεται έξι ετών , όπως επισημαίνεται στην Telegraph. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί δημόσια, την Κυριακή του Πάσχα, μαζί με την οικογένειά της , για τον παραδοσιακό περίπατο στην εκκλησία στο Windsor. Όμως το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν καμία από τις παραπάνω ειδήσεις .

Επιπλέον πηγές στην εφημερίδα Sun αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον σύζυγο της Ουίλιαμ, σε φάρμα στο Ουίνσδορ, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της , βάζοντας φρένο στις φρενήρεις εικασίες που ακολούθησαν με την περιπέτεια της υγείας της. Φαινόταν «ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής» ήταν η Κέιτ, σχολίασε στην εφημερίδα υπάλληλος καταστήματος στη φάρμα , «μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά».

«Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Sunday Times επισημαίνει ότι η Kate βρίσκεται στο Lambrook , στο σχολείο των παιδιών της , για να τα στηρίξει . Όσοι είναι κοντά στον Ουίλιαμ λένε ότι η οικογενειακή «φούσκα» που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και η Kειτ , είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Μετά το σχολείο, είναι μόνο οι πέντε στο σπίτι, με την Κέιτ, να ετοιμάζουν συνήθως μαζί το δείπνο. Όπως υπογραμμίζεται στη Sunday Times , οι άνθρωποι αυτοί είναι γονείς , με τρία μικρά παιδιά που περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές ως οικογένεια. «Προσπαθούν να κρατήσουν τα πράγματα όσο πιο φυσιολογικά γίνεται για τα παιδιά, αλλά δεν είναι εύκολο».

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος