Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο αστυνόμευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

 

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις περιοχές του Ευόσμου, των Διαβατών, της Μενεμένης και στο ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, στη Θεσσαλονίκη.

Ελέγχθηκαν 243 άτομα, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί και βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. 

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης,  διενεργούνται συστηματικά δράσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και την κατ’ επέκταση εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, μεσημβρινές έως βραδινές ώρες της Δευτέρας 22022021, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση από την Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στις ανωτέρω περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής δράσης:

  • ελέγχθηκαν (243) άτομα,
  • προσήχθησαν (9) αλλοδαποί, εκ των οποίων (2) συνελήφθησαν, καθώς στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια και
  • βεβαιώθηκαν (22) παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ