Έγκλημα στην Γλυφάδα: «Σε σοκ η εντολέας μου», δηλώνει στην ΕΡΤ η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος (video)

«Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Πρόκειται περί μιας οικογενειακής τραγωδίας. Είναι σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία. Είναι σοκαρισμένη και η εντολέας μου, σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα αυτού του στυγερού εγκλήματος» δήλωσε στην ΕΡΤ η Εύα Ντογιάκου, δικηγόρος της οικογένειας τους θύματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» η κ. Ντογιάκου, ανέφερε ότι «η σύντροφος του δράστη και μητέρα του θύματος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή την στιγμή έχει να θρηνήσει και για τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, το οποίον λάτρευε, και το ότι ο θύτης αυτού του εγκλήματος είναι ο ίδιος της ο γιος».

Όπως δήλωσε η κ. Ντογιάκου, «το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοηθούσε όλον τον κόσμο, όπως και τον δράστη», γι’ αυτό και η σύντροφός του θύματος δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Η ίδια ανέφερε ότι το θύμα και ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος δεν είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ οι σχέσεις τους ήταν τυπικές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος