Έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Mε μια ανακοίνωση 68 λέξεων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τέλος στη συνεργασία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα προαναγγελλόμενο “διαζύγιο” που ήταν κοινή συναινέσει, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κάνει καμία αναφορά στη συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα ο Πορτογάλος άσος στον Πιρς Μόργκαν, ωστόσο προκάλεσε τη δυσφορία του συλλόγου και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι στις σχέσεις της με τον Ρονάλντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόπιν κοινής συμφωνίας, με άμεση ισχύ.

Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Ολντ Τράφορντ, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 συμμετοχές, και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον.

Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν για την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν στο γήπεδο».

Μετά τη συνέντευξη του Ρονάλντο με τον Μόργκαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήταν εξοργισμένοι και έβαλαν μπροστά την λύση του συμβολαίου του Ρονάλντο επτά μήνες νωρίτερα χωρίς να πληρώσουν κανένα από τα 16 εκατομμύρια λίρες που προβλέπεται να κερδίσει μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η Γιουνάιτεντ θεωρεί ότι ο Ρονάλντο είχε παραβιάσει τους όρους απασχόλησής του με την κριτική του στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, τους συμπαίκτες του και πρώην παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων, συμπεριλαμβανομένων των Γουέιν Ρούνεϊ και Γκάρι Νέβιλ.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις δύο ημέρες πριν ο Ρονάλντο ξεκινήσει στους αγώνες της Πορτογαλίας στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γκάνας.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος