«E-pass ή επί τας!»: Οι Μπαντα-ρισμένοι (evolution) επιστρέφουν με τη μετ-επιθεώρηση του καλοκαιριού

Ακόμη πιο απολαυστικοί, καυστικοί, διασκεδαστικοί και «δροσεροί» επιστρέφουν οι Μπαντα- ρισμένοι (evolution), σχεδόν έξι χρόνια μετά από την τελευταία τους εμφάνιση. Αυτή τη φορά το κοινό θα τους απολαμβάνει από την Τρίτη 11 Ιουλίου στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, στο Cafe Θέα/tro για να πάρει θέση στο απόλυτο δίλημμα της εποχής: E-pass ή επί τας!

Τα κείμενα του Χρήστου Παπαδημητρίου, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία, σε συνδυασμό με τις διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και τον εξωτερικό χώρο, που φιλοξενεί την παράσταση, καθιστούν τη νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος μια καλοκαιρινή πρόταση διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

«E-pass ή επί τας!»: Οι Μπαντα-ρισμένοι (evolution) επιστρέφουν με τη μετ-επιθεώρηση του καλοκαιριού

Η παράσταση

Θα ξαναβρούν την κλεμμένη τους αδερφή οι Καρυάτιδες που ζωντανεύουν μια νύχτα στο μουσείο; Η πιστοποιημένη σύμβουλος σχέσεων Dr. Μένη Φλάντζα θα μπορέσει να σώσει έναν βαλτωμένο γάμο; Εντέλει, ύστερα απ’ τον όλεθρο των πάντων, θα επιβιώσει μόνο η κατσαρίδα; Κι αν ναι, θα μπορέσει να βρει πατρίδα;

Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν επί σκηνής από τους παλιούς μας γνώριμους Μπαντα-ρισμένους. Με χαρακτηριστικά εφόδια στη φαρέτρα τους τους «σπιντάτους» διαλόγους και τα «πειραγμένα» τραγούδια θα καταθέσουν αυτό το καλοκαίρι τη δική τους στοχευμένη, σατιρική ανάγνωση της εποχής με κείμενα και σκηνοθεσία που υπογράφει ο συνήθης ύποπτος, Χρήστος Παπαδημητρίου.

*Ώρα Προσέλευσης: έως 20: 45- Διαβάστε περισσότερα εδώ

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος