Απορρίφθηκε το αίτημα συγγενούς θύματος για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου που αφορά στην Hellenic Train.
Τα δύο στελέχη της Hellenic Train διώκονται για πλημμέλημα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο δικηγόρος και συγγενής θύματος, κ. Α. Ψαρόπουλος ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία σε κακούργημα, αίτημα που απορρίφθηκε από τον εφέτη ανακριτή.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Ψαρόπουλος αναμένεται να καταθέσει αίτηση αναίρεσης στο Συμβούλιο Εφετών τις προσεχείς ημέρες.
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πόρισμα σχετικά με τις συνομιλίες το μοιραίο βράδυ μεταξύ των σταθμαρχών και των μηχανοδηγών και όχι μόνο. Θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά και εντός της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στο γραφείο του εφέτη ανακριτή. Τέλος, αναμένεται το πόρισμα σχετικά με τα έλαια σιλικόνης.
Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος