Τραγωδία στο Καματερό – Δύο παιδιά νεκρά από πυρκαγιά σε δώμα

Δύο αγοράκια 12 και 13 ετών εντοπίστηκαν νεκρά σε κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης στο Καματερό Αττικής. Αλλο ένα παιδάκι δύο ετών, μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Πρόκειται για αδέλφια, τα δύο από τα 13 αδέλφια μιας οικογένειας Ρομά.

Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 10:00. Όταν ξέσπασε η φωτιά η έλειπε μόνο ο πατέρας. Η μητέρα βγήκε έξω και μέτρησε τα παιδιά ανακαλύπτοντας ότι λείπουν τρία, για να βγει μετά από λίγο μπουσουλώντας και γεμάτο εγκαύματα το δίχρονο παιδί τους μέσα από τις φλόγες. Συγγενείς, φίλοι και όλη η γειτονιά έχει βυθιστεί στο θρήνο.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια ξυλόσομπα που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.

Λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος