«Δραμοινογνωσία» : Εκδηλώσεις για το κρασί και την οινική παράδοση της Δράμας

Από τις 20 έως τις 29 Μαΐου 2022, ο δήμος Δράμας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και οι υπόλοιποι τέσσερεις δήμοι (Παρανεστίου, Κ. Νευροκοπίου, Προσοτσάνης και Δοξάτου) της Π.Ε. Δράμας, με τη συνδρομή των τοπικών φορέων της περιοχής και των ντόπιων επιχειρηματιών, συνεργάζονται αρμονικά, προβάλλοντας το κρασί και την πλούσια οινική παράδοση της Δράμας, μέσα από μια σειρά ποικίλλων ενημερωτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που εκτείνονται σε κάθε γωνιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το πλήρες πρόγραμμα των πλούσιων εκδηλώσεων και ποικίλλων δράσεων είναι αναρτημένο στη σελίδα της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρεται “Η Δραμοινογνωσία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο τον οίνο!

Είναι συνάμα και ένα παιχνίδι με τις λέξεις:Δράμα + Οίνος + Γευσιγνωσία = Δραμοινογνωσία!

Ένα κάλεσμα για τον επισκέπτη να εξοικειωθεί με τη γη του Διονύσου, να μυηθεί στις αξίες της, να γευτεί και να γίνει κοινωνός της μοναδικότητάς της.”
Τα ξακουστά οινοποιεία της Δράμας μέσα σε μια ακτίνα λίγων μόνο χιλιομέτρων είναι επισκέψιμα και οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και θα δοκιμάσουν εξαιρετικές επώνυμες δραμινές ετικέτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος