Δολοφονία Άλκη: Στο Αστυνομικό Μέγαρο οι φίλοι του Άλκη για την αναγνώριση των κατηγορουμένων – Σε εξέλιξη η διαδικασία

Οι τέσσερις φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού έφτασαν στις 10 το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο είναι, μέχρι αυτήν την ώρα, σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση. Ανάμεσα τους βρίσκονται και οι δύο φίλοι του Άλκη, που είχαν τραυματιστεί σοβαρά τη νύχτα της άγριας επίθεσης, στην οδό Θοδωρή Γαζή, στην περιοχή της Χαριλάου και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Φορώντας κουκούλες, καπέλο και μάσκες, χωρίς να μιλήσουν σε κανέναν μπήκαν από την κεντρική είσοδο και οδηγήθηκαν στη ειδική αίθουσα αναγνώρισης. Η διαδικασία πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μόνο τα θύματα  μπορούν να δουν τους δράστες και όχι το αντίστροφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους νεαρούς “τι ομάδα είστε;”. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανικής καταγωγής, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι κατείχε μαχαίρι, με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στο χέρι.

Χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των 12 κατηγορούμενων για τη φονική επίθεση. Και οι 12 έχουν προφυλακιστεί. Οι δώδεκα συλληφθέντες βρίσκονται σε ειδικό χώρο στον δεύτερο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και ένας ένας μπαίνουν μαζί με άλλους, που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση προκειμένου να γίνει η αναγνώριση τους από τους φίλους του Άλκη Καμπανού.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, σύμφωνα και με τους δικηγόρους των συλληφθέντων, θα κλείσει το έργο της ανάκρισης και θα αποσαφηνιστεί τι ρόλο είχε ο καθένας από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία με οπαδικά κίνητρα, που σόκαρε το πανελλήνιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος