Διοικητής Τροχαίας Αττικής στο Πρώτο: Δεν υπάρχει πρόβλημα στα οδικά δίκτυα τώρα-Παράκληση στους οδηγούς να φέρουν αλυσίδες (audio)

«Υπήρξε πρόβλημα μεταξύ 06:45 και 07:15 στο ύψος της Μαλακάσας, υπήρξε έντονη χιονόπτωση για 10 χλμ. με χιονόστρωση γύρω στα 10 εκ.. Επειδή εγκυμονούσε κίνδυνος ακόμα και για τα ΙΧ που έφερναν αλυσίδες διακόψαμε την κυκλοφορία για 25 λεπτά, αποκαταστάθηκε από τα εκχιονιστικά μηχανήματα η κανονικότητα του οδοστρώματος και πλέον κινούνται κανονικά» περιέγραψε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο Διοικητής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος.

«Δεν έχουμε ανάσχεση ή κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε στο εθνικό δίκτυο ούτε στην Αττική Οδό. Μια παράκληση στους οδηγούς, να φέρουν αλυσίδες οπωσδήποτε επειδή είναι μια μέρα που δεν ξέρουμε πού μπορεί να χιονίσει κι όταν πέσουν σε κάποιο σημείο που έχει χιονόπτωση να τις φορέσουν οπωσδήποτε γιατί μπορεί να γλιστρήσουν και να δημιουργήσουν ποικίλα προβλήματα και στους ίδιους και στους υπόλοιπους» υπογράμμισε ο διοικητής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος