Δημοσιοποίηση των στοιχείων του 41χρονου, που κατηγορείται ως συνεργός στην απαγωγή, ζητά η οικογένεια της 10χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του 10χρονου κοριτσιού από τη Θεσσαλονίκη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα ο 41χρονος προτείνεται να παραπεμφθεί σε δίκη για συμμετοχή στην απαγωγή.

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης έχει κάνει αίτημα για δημοσιοποίηση των στοιχείων του 41χρονου, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των επικοινωνιών που είχε μέσω του διαδικτύου εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο. Με τον τρόπο αυτό η οικογένεια πιστεύει ότι ίσως βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποθέσεις, αν δουν τη φωτογραφία και τα στοιχεία του κάποια άλλα θύματα, που ενδεχομένως να υπάρχουν.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται την εμπλοκή του στην απαγωγή. Κατέθεσε υπόμνημα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την εισαγγελική πρόταση. Παραδέχεται πως ήξερε ότι η 34χρονη κρατούσε την ανήλικη, χωρίς όμως να γνωρίζει για την κακοποίησή της μικρής. Υποστηρίζει ότι δεν είδε ποτέ την 11χρονη κατά τη διάρκεια της ομηρίας, επικαλούμενος την κατάθεση του παιδιού και υποστηρίζει ότι και ο ίδιος είναι θύμα της 34χρονος, καθώς υποστήριζε ότι η ίδια ήταν θύμα κακοποίησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος