Μέτρα για την προστασία των ευπαθών ατόμων από τον καύσωνα ενεργοποιεί από σήμερα Τρίτη (27/7) ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, από σήμερα τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, ο Δήμος διαθέτει στο κοινό κλιματιζόμενες αίθουσες στους ακόλουθους χώρους:
– Τέταρτο παράρτημα ΚΑΠΗ, Γρηγορίου Λαμπράκη 42.
– Πέμπτο παράρτημα ΚΑΠΗ, Αλεξανδρείας 27.
Από αύριο (28/7) ανοιχτοί κατά τις ίδες ώρες θα μένουν ακόμη:
– Το φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης
– Το ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής, Αγγελάκη 13.
Σημειώνεται ότι η δομή αστέγων της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13 (τηλ. 2310-528811) θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Παράλληλα, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης από σήμερα θα επισκέπτεται πάρκα και σημεία της πόλης όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών και κυρίως ηλικιωμένων, προκειμένου να ενημερώνουν τους πολίτες για τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούν, ώστε να προστατεύονται από τον καύσωνα, ενώ θα προσφέρουν φιάλες με νερό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος